Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Takmer sa na tieto 3 milostné polohy zabudlo: Rozpáľte spálňu na Valentína, taký INTENZÍVNY ORGAZMUS ste ešte nezažili!

14. februára si väčšina zadaných zvykla oslavovať Svätého Valentína. Aby to nebol iba deň zamilovaných, ale aj pomilovaných, tak dávame ...

14. februára si väčšina zadaných zvykla oslavovať Svätého Valentína. Aby to nebol iba deň zamilovaných, ale aj pomilovaných, tak dávame do pozornosti tri polohy, ktoré by ste mohli oprášiť pri svojom posteľnom džude.

Fotogaléria

Keď sa planéta lásky Venuša, spojí s planétu snov Neptúnom, váš život sa môže zmeniť na horúce erotické dobrodružstvo, kedy máte pocit, že nič nie je nemožné. Páni by sa mohli objaviť doma v tento deň aspoň s kyticou a čokoládou. Nasledujúci horúci príspevok od partnerky príde už na posteľnom plátne.

Skúšali ste už s partnerom polohu PRACLÍK?
Je TOTO najvzrušujúcejšia sexuálna poloha? Ak ste ešte neskúšali PRACLÍK, máte čo dobiehať, umožňuje neskutočné orgazmy! Zobraziť článok

Ak partner vytiahne žilnatý "Amorov šíp", môžu sa diať nasledujúce radovánky:

Malá a veľká žemlička

Žena si pohodlne ľahne na ľubovoľný bok, a jemne sa schúli do polohy plodu, aby tesne za ňou ležiaci partner mohol do nej zozadu vniknúť. Je to dobrá voľba na nenáročný a pomalý začiatok. Horúce pokračovanie nájdete na druhej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});