Kráľovná Alžbeta II. mala krátko pred SMRŤOU ostro kritizovať Harryho manželku: Uff, toto Meghan poriadne ZABOLÍ!

Mesiac pred svojím skonom mala britská kráľovná vyjadriť svoj názor na manželku svojho vnuka Harryho, Meghan Markle. A podľa zdroja blízkeho ...

Mesiac pred svojím skonom mala britská kráľovná vyjadriť svoj názor na manželku svojho vnuka Harryho, Meghan Markle. A podľa zdroja blízkeho kráľovskej rodine, nebol práve pozitívny.

Fotogaléria

Meghan rozdelila britskú spoločnosť na dva tábory. Kým jedni Harryho manželku obdivujú za jej odvahu opustiť Londýn a vydať sa naproti lepšej a šťastnejšej budúcnosti, iní ju považujú za narcistickú manipulátorku, ktorá naivného princa zákerne ovláda.

Aby toho nebolo málo, objavil sa zdroj, ktorý opísal incident z augusta minulého roka na zámku Balmoral, mesiac pred kráľovninou smrťou. S informáciou z prvej ruky prišiel The Spectator.

Je všetko v rukách kráľa Karola III.? Za TOTO môže svojim vnúčatám od Harryho odoprieť kráľovské tituly Zobraziť článok

Všetko sa malo odohrať krátko pred večerou, kedy 96-ročná panovníčka malej skupinke okolo stola vylíčiť, že stretnutie Harryho a Meghan znamenalo pre monarchiu katastrofu a že Meghan je zlá žena. Alžbetina zhovievavosť išla podľa informátora bokom najmä z dôvodu, že jej zdravie bolo v tom čase už veľmi krehké a trápilo ju, ako sa to v jej rodine vyvíja.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});