Kate Hudson ukázala svoju tvár BEZ MEJKAPU, teraz čelí nevídanej kritike: Si umelá, vyčítajú jej fanúšikovia

Zvyk prezentovať svoje pravé nenalíčené JA sa stáva čoraz obľúbenejším hollywoodskym trendom. Podľahla mu aj herečka Kate Hudson a dopadlo ...

Zvyk prezentovať svoje pravé "nenalíčené" JA sa stáva čoraz obľúbenejším hollywoodskym trendom. Podľahla mu aj herečka Kate Hudson a dopadlo to katastrofálne. Pre ňu. 

Fotogaléria

Hoci držiteľka Zlatého glóbusu a matka troch detí oslávila v apríli 44 rokov, stále vyzerá na tridsať. Dobré gény? Špičková kozmetika? Fanúšikovia blondínke slová o prirodzenosti už viac neveria.

Tvrdia, že za jej mladistvými črtami nie je príroda, ale plastické operácie. Niektorí sú dokonca presvedčení, že opakovane podstúpila botox.

Kim Basinger.
Patrila k NAJSEXI herečkám v Hollywoode: Krehká krása Kim Basinger je preč, plastické operácie dopadli KATASTROFÁLNE! Zobraziť článok

Lavínu hejtu spustil Katino video (akože) bez štipky mejkapu, ktorým prezentuje svoju skrášľovaciu rutinu. Namiesto obdivu za odvahu sa však dostavila kritika. Podľa väčšiny komentujúcich totiž použila filter, čo je pri obsahu tohto typu absolútne cez čiaru.

"Prečo sa tak trápi s tou tvárou? Veď všetci vieme, že prešla botoxom a ktovie, čo všetko si ešte dala urobiť. Jediné, čo ráno potrebuje, je umyť si tvár," stojí v jednom z komentárov. Kate sa ku kritike na svojej sociálnej sieti nevyjadrila. Rovnako ako pri špekuláciách o jej nafúknutých prsiach správne vyhodnotila, že mlčať je zlato! 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});