Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Brutálne pikantné: Nepodceňujte čaro „ručnej práce“, stále má svoje plusy

Záleží vám na sexuálnom uspokojení svojho chlapa? Skvelé. V tom prípade netreba opomínať ani na osvedčenú klasiku z mladých čias. Pokiaľ ...
  • Zdroj: Unsplash/Deon Black

Záleží vám na sexuálnom uspokojení svojho chlapa? Skvelé. V tom prípade netreba opomínať ani na osvedčenú klasiku z mladých čias. Pokiaľ ste nechceli byť za necitlivú mrchu, tak ste mu občas dopriali slastný výron aj vlastnou rukou.

Áno, chlapi si to radi a často robia aj sami, ale od partnerky je to v ich ponímaní nežný prejav lásky. Tak ako je považovaný orálny sex pre chlapa za materiálne kvety pre ženu, tak môžeme povedať, že masturbácia jeho žilnatého kamaráta je pre nás ako luxusná čokoláda.

Pamätáte si na svoje prvé nesmelé „mykanie rukou?“ Bolo to v aute, kine či len niekde na lavičke v parku, keď na rande hádzal prosebné oči o trocha rozkoše? Po pohládzaní rozkroku sa odopol zips a prsty nahmatali pulzujúci tvrdý úd. Rukou to väčšinou začína v každom vzťahu, ale postupne sa táto jednoduchá a účinná praktika vynecháva. Aspoň v páre.

Prekvapte ho, najlepšie ešte dnes večer:

1. Zvádzanie: Čo tak začať malou prípravou? Nenápadné obtieranie alebo nežné zavadenie o jeho rozkrok je dobrým začiatkom neskoršieho „grande finale“. Či už s tým začnete pár hodín predtým, alebo len pár minút, ocení to vždy.

2. Akcia: „Kto maže, ten jede“ tu platí dvojnásobne. Navlhko to bude pre oboch oveľa príjemnejšie aj rýchlejšie. Spomeňte si, aké je to o ničom, keď sa pokúša do vás dostať, ak nie ste ešte správne vlhká. Ak nemáte práve lubrikant, pomôže trocha slín. Začínajte pomaly a tempo podľa potreby zrýchľujte. Stále však citlivo, aby si to malým úrazom neodniesla predkožka. Penis by sa nemal dotýkať zipsu, a navyše potrebujete voľný prístup k jeho (ešte plným) mieškom. Tie si zaslúžia tie svoju porciu dotykov a láskania.

3. Ideme do finále: Ťažko dýcha a vzdychá, oči má zatvorené… tak ešte chvíľu vydržte. Pokiaľ v takých chvíľach zvláda naraz aj humor, tak ho tesne pred výronom smelo slovne motivujte. „Poď, póóóď, pekne striekaj ty nadržaný požiarnik“. Keď sa roztrasenie ako ratlík, ide mu o posledné sekundy do blaženého vyvrcholenia. Pri ňom zvoľnite v pohyboch, a len ho nechajte sa pomaly voziť v dlani.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});