Krátko pred 50-kou ROZPREDALA majetok, zbalila batoh a zmizla: Bývalá ALKOHOLIČKA našla zmysel v cestovaní. Kde na to vzala a kde všade sa dostala?

Po odchode dcéry z rodičovského domu začína odznova: 49-ročná Rachel si plní svoj celoživotný sen a cestuje po svete ako batôžkárka.
  • Zdroj: Getty/MundusImages

Po odchode dcéry z rodičovského domu začína odznova: 49-ročná Rachel si plní svoj celoživotný sen a cestuje po svete ako batôžkárka.

Kde na to vzala?

Bývalá alkoholička si 14 rokov odkladala peniaze, ktoré v minulosti míňala na liehoviny, do vlastného prasiatka. Týmto spôsobom vyzbierala impozantných 10 000 dolárov – dosť na splnenie jej celoživotného sna o cestovaní.

Splnené sny

Rachel sa najprv pozrela do Európy – Taliansko, Švédsko, Albánsko, Litva, Bosna – a potom odletela do Indie a Vietnamu. S peniazmi je stále natesno, no dúfa, že nakoniec bude pracovať ako učiteľka angličtiny na cestách. "Chcem inšpirovať ostatných rodičov so syndrómom prázdneho hniezda," povedala Rachel. "Pretože všetci dokážeme robiť veľké veci a navyše celkom sami."

Bukurešť je skvelé miesto na výlety s kamoškou.
Bukurešť je plná luxusnej módy: Naplánujte si divokú babskú jazdu, TOTO mesto budete zbožňovať! Zobraziť článok

Tak čo, dámy? Dostali sme chuť na zmenu? Nemusí to byť hneď cesta okolo sveta. Pokojne si sadnite a premyslite si, čo potrebujete, v akej životnej etape sa nachádzate a po čom túžite. Máte nesplnené sny? Von s nimi!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});