Dolph Lundgren odráža útoky hejterov, ktorí nevedia prežiť jeho snúbenicu: AHA, ako vyzerá jeho o 40 rokov MLADŠIA Emma!

Vekový rozdiel zaľúbencov väčšinou poriadne kľaje ľuďom oči. Problém s nepriazňou časti okolia má aj obľúbený akčný švédsky herec.

Vekový rozdiel zaľúbencov väčšinou poriadne kľaje ľuďom oči. Problém s nepriazňou časti okolia má aj obľúbený akčný švédsky herec.

Fotogaléria

Ani v 65 rokoch nevyzerá Dolph (civilným menom Hans) ako senior, ktorý sa radšej utiahne do záhrady okopávať zeleninu. Okrem pravidelného športu ho v kondičke zjavne udržiava aj o 40(!) rokov mladšia nórska snúbenica Emma Krokdal, ktorá robí osobnú trénerku.

S tou tvorí pár (spočiatku utajený) od roku 2019, a zasnúbil sa v roku 2020, čo okamžite rozvírilo hladinu vášní. Kým jedna strana im želala veľa šťastia, druhá si skôr uťahovala z obrovského vekového rozdielu zaľúbencov, pri ktorom by jej mohol byť nielen otcom, ale aj dedkom.  

Ktorej sa zachcelo zajačika? Billie Eilish a Cher vekový rozdiel neriešia: Aha, s kým známe speváčky randia! Zobraziť článok

Obaja si však z neprajníkov nerobia ťažkú hlavu a hrdo priznávajú svoj vzťah. Podľa Lundgrena nezáleží na počte rokov, ale na spôsobe myslenia daného páru, a ako sa k sebe hodia.

V rokoch 1994 – 2011 bol ženatý s interiérovou dizajnérkou Anette Qviberg, s ktorou má dcéry Idu (herečka, 26) a Grétu (21).

Viac fotiek uvidíte v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});