5 zlatých tipov na dosiahnutie WOW efektu v PREDZÁHRADKE: Ako kombinovať farby v záhone a prečo sa vyhnúť lúčnym kvetom?

Predzáhradky sú často určené iba na parádu, nie na relaxáciu či pestovanie zeleniny, preto je dôležité udržať ju v čo najuhladenejšom ...
  • Galéria6
  • Zdroj: Getty/KatarzynaBialasiewicz

Predzáhradky sú často určené iba na parádu, nie na relaxáciu či pestovanie zeleniny, preto je dôležité udržať ju v čo najuhladenejšom stave. Ponúkame tipy, ako na to.

Fotogaléria

Predzáhradka je vlastne prvá vec, ktorú vaša návšteva uvidí. Ak je plná kvetov, prispieva k celkovému pozitívnemu dojmu o vás a vašej rodine, preto je dôležité dať si na nej poriadne záležať. 

Čo robiť, aby vám kvety vo váze ostali dlhšie krásne? Pozrite, ako jednoducho im viete predĺžiť životnost! Zobraziť článok

1. Zapadnite do pouličnej scény

Každá ulica má svoj osobitý "look", preto ak svoju predzáhradku príliš vzdialite od toho, čo je pre vašu štvrť bežné, nedopadne to dobre. Ak máte pochybnosti, zvoľte nenápadný, elegantný a formálny štýl. Ten jednoducho dosiahnete tvarovanými kríkmi a kvetmi v bielej farbe.

2. Symetria a štruktúra

Uprednostnite dobre ohraničený záhon, rovné línie a pevnú výsadbu. Chaos v predzáhradke predstavuje lúka s divokými a lúčnymi kvetmi. Na tak malom priestore stráca výraz.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});