BOOM na sociálnych sieťach: Synov Jeana-Paula Belmonda a Alaina Delona spojila NÁDHERNÁ vec! Dojemná atmosféra by sa dala krájať

Po svojich slávnych otcoch zdedili okrem fyzickej podoby ešte čosi: eleganciu a neutíchajúcu túžbu po adrenalíne!

Po svojich slávnych otcoch zdedili okrem fyzickej podoby ešte čosi: eleganciu a neutíchajúcu túžbu po adrenalíne!

Fotogaléria

Kým v minulosti to boli práve oni, kto zaplavoval titulky prestížnych magazínov, dnes sa pozornosť médií sústreďuje na ich synov. 

Alain Delon so synom Anthonym
Delonov syn zverejnil dojímavé fotky z detstva: Mladý ocko Alain ako ste ho ešte nevideli Zobraziť článok

Anthony Delon a Paul Belmondo sa stretli v talianskej Alessandrii, kde sa ako čestní hostia zúčastnili na otvorení múzea výroby klobúkov Borsalino. (Názov Borsalino niesol spoločný film Jeana-Paula Belmonda a Alaina Delona z roku 1970). "Jedinečný zážitok, ktorý nás vráti späť v čase a filmy, ktoré otriasli našou mladosťou," motivuje svojich instagramových sledovateľov k návšteve 58-ročný Anthony.

Pôsobivý priestor odkrýva kultúru talianskej výroby klobúkov ako aj príbeh remeselnej tradície, ktorá sa odovzdáva z generácie na generáciu. 

Historické vitríny zdobí viac než 2000 kusov klobúkov tých najrôznejších dizajnov a príbehov: Dvadsať klobúkov, ktoré zmenili svet; Cestujte s Borsalinom; Legendárne panamské klobúky; Borsalino a ženy; Klobúky, na filomovom plátne; Božské klobúky; Borsalino a ďalšie príbehy...

Pozrite sa na nich. Dve hviezdne deti nemôžu poprieť, že sú potomkami svetoznámych otcov. FOTO >>>

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});