Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako TAM DOLU chutíme? Ako RUŽA, mladé víno, či slané maslo, priznali sa muži (aj lesbické partnerky), ktorí hodnotili vlhké mušličky!

Jeden výrok výstižne tvrdí, že Orálny sex je hlavne vecou chute, tak v tomto duchu máme pripravenú tematickú anketu. Tá bude zameraná ...

Jeden výrok výstižne tvrdí, že "Orálny sex je hlavne vecou chute", tak v tomto duchu máme pripravenú tematickú anketu. Tá bude zameraná na ženy.

Fotogaléria

„Poslušne hlásim, že som vašu žiadosť vykonal. Osobne a len pred chvíľou. Z dobre informovaných zdrojov blízkych chuťovým bunkám dávam priateľkinej mušličke hodnotenie – ako voňavé slané masielko. Koniec prasačinkového hlásenia. Snáď ma teraz za to nezabije." (Tibor, 50

„Môžem porovnať len dve. Prvá ako slankavé rybky, druhá skôr s nádychom kuraciny s uhorkou. Tretia ma tam jazykom nepustila, vraj sa hanbí. Ale odporúčam žene liať na brucho šampus, a z čiarky ho olizovať, veľmi delikatesné.“ (Rony, 45)  

Zápasíte s večnými problémami TAM DOLU? Toto robte po sexe a vaša vagína zostane zdravá (a vždy pripravená) Zobraziť článok

„Kto nelíže s nami, ten líže proti nám. Ale teraz vážne. Občas chutí sladko, mierne kovovo. Asi to má súvis so ženskými vecami. Raz som mal jednu čo chutila ako citrónová pena zo zákusku.“ (Samo, 36)

„Počas služobky som spával s krásnou francúzskou mulatkou, tá chutila ako karamel alebo mladé víno. U žiadnej inej som takú zvláštnu chuť nezažil.“ (Pišta, 47)   

Pár rád, ako mužom ostať „dolu chutnou“:

  • pite dostatočné množstvo vody,
  • obmedzte alkohol a fajčenie,
  • v deň „akcie“ vynechajte sladkosti, cibuľu, cesnak a mliečne výrobky,
  • noste bavlnenú spodnú bielizeň,
  • samozrejmosťou je osobná hygiena.
Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});