Ako zvládnuť JARNÉ UPRATOVANIE a nezblázniť sa? Dá sa to ľahko, dokonca s pár eurovým ROZPOČTOM, aj vám ukážeme s čím začať, ako postupovať

Teplejšie jarné lúče nastavujú prírodu na vyššie obrátky. Pribúdajúca energia rozprúdi aj našu aktivitu okolo domácnosti, ktorá potrebuje ...

Teplejšie jarné lúče nastavujú prírodu na vyššie obrátky. Pribúdajúca energia rozprúdi aj našu aktivitu okolo domácnosti, ktorá potrebuje po zime dôkladnejšie upratanie.

Fotogaléria

Najprv si v pokoji premyslite rozsah a časový postup prác, aby z toho nebolo úmorné celovíkendové „gruntovanie“, ale aj trochu užitočnej zábavy.

Pripravené na veľké upratovanie? S týmto lacným prostriedkom to pôjde jedna radosť! Zobraziť článok

Upratovanie začnite poriadkom v skriniach a zásuvkách. Po vyprataní každú umyte vodou s kvapkou univerzálneho čistiaceho prostriedku a vytrite ju dosucha. Prach a špina zmiznú, ostane iba svieži vzduch a pocit čistoty. Výzvou môže byť potravinová skriňa alebo špajza, kde je prehľadný poriadok naozaj základ. "Dnes už existuje viacero systémov potravinových skríň, do ktorých sa aj napriek malému priestoru zmestí veľa vecí," poradil Ladislav Jelen z Oresi.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});