Straka na kráľovskom dvore? BABIČKA kráľovnej Alžbety II. mala údajne lepkavé prsty, jej ZLODEJINY nemali obdoby

Bizarné požiadavky či zvyky sú často pripisované najmä mocným mužom, no zvláštnym správaním sa preslávila aj nejedla z historických ...

Bizarné požiadavky či zvyky sú často pripisované najmä mocným mužom, no zvláštnym správaním sa preslávila aj nejedla z historických panovníčok.

Fotogaléria

Babička kráľovnej Alžbety II. Maria Teck, známa aj ako Queen Mary, mala pravdepodobne dve tváre. Jednu oficiálnu - kráľovskú a tú druhú - hravejšiu a divokejšiu. Nečudo, narodila sa v znamení Blížencov a očividne si obe tváre s pozície svojej moci poriadne užívala.

Akoby jej z oka vypadla! AHA, malá Charlotte je dokonalou kópiou mladej kráľovnej Alžbety II. Zobraziť článok

Milovala pekné veci a ak ju niečo skutočne očarilo, proste si to vzala. Pekné však nemuselo znamenať vždy luxusné, jej srdce vzbĺklo túžbou aj po rôznych drobnostiach, ale aj veľkých umeleckých dielach.

Pravdepodobne sa nenašiel nikto, kto by ju nazval kleptomankou, no panovníčka naozaj kradla. Jej technika bola asi takáto: prišla k niekomu domov, videla niečo, čo sa jej páči a namiesto toho, aby s hostiteľom viedla rozhovor ako normálny človek, dlho hľadela na predmet, po ktorom túžila.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});