Dobrá partia z kráľovskej rodiny: Mladý synovec Alžbety II. je HORÚCIM IDOLOM mladých žien

Obaja britskí princovia sú už dlhšiu dobu zadaní. Nádej pre vydajachtivé slečny s ambíciu poskočiť do vyššej spoločnosti tým ale nezhasla.

Obaja britskí princovia sú už dlhšiu dobu zadaní. Nádej pre vydajachtivé slečny s ambíciu poskočiť do vyššej spoločnosti tým ale nezhasla.

Fotogaléria

Vo výhľade majú aktuálne 23-ročného Arthura Chattóa, ktorého rodičmi sú Lady Sarah Chatto (dcéra 1. grófa zo Snowdonu a princeznej Margaret) a umelca Daniela Chattoa. Hoci je v poradí až na 29. mieste na britský trón, fanúšičkám atraktívneho mladíka to neprekáža.

Na rozdiel od vyššie postavených členov kráľovskej rodiny jeho okrajové postavenie znamená, že nemá pravidlá ohľadom sociálnych médií, čo teoreticky umožňuje pohľad na jeho záľuby.

Zatiaľ čo Arthurov starší brat Samuel (26) to víta kvôli svojej umeleckej tvorbe, on sa Instagramu dobrovoľne zdal, a fungujú iba jeho fanúšikovské profily.

Peter Phillips
Bol prvorodeným a obľúbeným vnukom Alžbety II., ale nie je princom: Prečo Peter Phillips nezískal žiadny šľachtický titul? Zobraziť článok

Arthur Robert Nathaniel Chatto (*5.2.1999)  v rokoch 2009 až 2015 pôsobil ako čestný člen Page of Honor pre kráľovnú Alžbetu II. Jedná sa o významnú funkciu, ktorá zahŕňa účasť na štátnych príležitostiach, kde nesie vlečku kráľovniných šiat. Tieto úlohy sa zvyčajne prideľujú dospievajúcim šľachtickým synom.

Istý čas pracoval aj ako osobný tréner, po odchode z univerzity sa prihlásil do Kráľovskej námornej pechoty a obliekol vojenskú uniformu. Foto sympatického fešáka nájdete na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});