Na návštevu tohto českého MESTA budete potrebovať riadnu odvahu: Na kostolnej veži sa objavil DIABOL, ale straší aj duch obesenca

Magické, unikátne, romantické, malebné... Historické mestečko v Juhočeskom kraji ukrýva okrem prírodných a architektonických skvostov ...

Magické, unikátne, romantické, malebné... Historické mestečko v Juhočeskom kraji ukrýva okrem prírodných a architektonických skvostov aj množstvo záhadných adries, ktoré taja dych!

Fotogaléria

Latrán 6

V kostole sv. Jošta sa podľa miestnych dialo množstvo nevysvetliteľných záhad. Po tom, čo bol kostol odsvätený, sa mal na veži objaviť samotný diabol. Niektorí obyvatelia dokonca hovoria o krokoch neviditeľnej bytosti kráčajúcej po schodoch až na vežu, alebo organistovi, ktorý sa zjavoval v priestoroch kostola a od smútku za hudbou ťažko vzdychal a plakal.  

Soukenická 42

Na tejto adrese mal žiť mladý zamilovaný muž menom Helmut. Annabella, krumlovská čarodejnica spomínaná v úvode, sa však postarala o to, aby mladá dievčina, ku ktorej zahorel láskou, jeho city ignorovala.

Vydala sa za starého hrbatého čudáka, čo Helmut považoval za zradu a na povale svojho domu sa obesil. Hovorí sa, že na tomto mieste je možné zachytiť všelijaké desivé zvuky, vrátane praskajúceho dreveného trámu, na ktorom viselo mladíkovo telo.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});