Horoskop na tento týždeň: Na Barana čaká menšie citové dobrodružstvo, Kozorožca pritlačia k múru. A čo ostatné znamenia?

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si ...
  • Zdroj: Getty/Ivanko_Brnjakovic

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si horoskop na celý týždeň.

Býk

Vzťahy: Iným poslúžite ako bútľavá vŕba, do ktorej sa ukladajú najmenej príjemné informácie iba preto, že je niekto zbabelý či introvertný. Nič nekomentujte z vlastnej vôle. Lepšie urobíte, ak všetko posúdite z nového zorného uhla.

Peniaze - práca: Nič vám nepôjde podľa starostlivo pripravených plánov, budete musieť zabojovať o každú maličkosť, ktorá sa vám vymkne z rúk, aby sa dostala na stôl tomu nepravému. Lepšie sa na všetko sústreďte.

Zdravie: Nepríjemné zážitky sa premietnu ako nepríjemné pocity, kvôli ktorým budete trochu nervózni. Skúste zníženú energiu doplniť vhodným koncentračným cvičením, prípadne si dajte guaranu. Vhodná bude zelená listová zelenina.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});