Príprava polievky ramen je jednoduchá, hoci zaberie veľa času. Je rovnako potrebné dodržať čas prípravy aj čas odstátia. Výsledok potom bude stáť za to.
Fotogaléria
Servírovanie a zdobenie
Z vývaru lyžicou odstránime mastnotu a na miernom plameni zohrejeme. Vajcia vyberieme z marinády a odložíme. Huby umyjeme, nakrájame na kúsky a 3 minúty povaríme. Rezance privedieme do varu a tiež povaríme 3 minúty. Chashu nakrájame na plátky a osmažíme na panvici, kým nadobudnú zlatistú farbu, aby boli chrumkavé.
Servírovanie jednotlivých porcií
Do polievkového taniera naložíme 6 plných lyžíc vývaru dashi a 3 naberačky vývaru. Na jeden kraj taniera umiestnime rezance, na opačný kraj chashu, jarnú cibuľku a vajcia prerezané na polovicu. Postup zopakujeme na ostatných tanieroch.