Tieto 3 znamenia by mali dať výlučne na svoje POCITY: Ak stojíte pred vážnym rozhodnutím a neviete, ako ďalej, poradia HVIEZDY!

Pri rozhodovaní sa vždy oplatí počúvať svoj vnútorný hlas, žiaľ, intuícia je často utláčaná do úzadia. Tieto tri znamenia dostanú od ...

Pri rozhodovaní sa vždy oplatí počúvať svoj vnútorný hlas, žiaľ, intuícia je často utláčaná do úzadia. Tieto tri znamenia dostanú od hviezd podporu v podobe posilneného šiesteho zmyslu!

Fotogaléria

Ryby

Práve teraz sú skutočnými deťmi slnka, cítia sa duševne posilnené a presne vedia, čo momentálne potrebujú. Ryby by si mali v týchto dňoch dať pozor najmä na impulzy, ktoré im vysiela intuícia. Je to jednoduché - veci, ktoré sú pre vás dobré, sú na začiatku zoznamu.

Naivné a nonstop využívané: Tieto tri znamenia sa nechajú ľahko OKLAMAŤ! Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Pokojná prechádzka môže byť v tomto období vhodnejšia ako namáhavé cvičenie v telocvični. Pre nezadaných v zoznamovacej nálade ide navyše o dobrú príležitosť, ako spoznať niekoho nového. Ak sa tak stane, opäť dajte na svoj vnútorný hlas!

Tip: problém pri rozhodovaní môže vyriešiť jednoduchý trik s mincou. Ale pozor. Nejde o to, čo padne. Jednoducho si hoďte mincou, a pozorujte, čo si želáte, aby vám ukázala. Pretože to, po čom naozaj túžite, si budete priať ešte skôr, ako minca dopadne. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});