Rúra je mimoriadne praktická na prípravu mnohých lahodných pokrmov. Za pripravenými potravinami jednoducho zatvoríte dvere, nastavíte správnu teplotu a počkáte, kým sa kuchyňou rozšíri lahodná vôňa pečenia. Mňam!
Fotogaléria
3. Potraviny, určené na vyprážanie
Nie je to zdraviu škodlivé, no myslite na to, že medzi pečením v rúre a vyprážaným je priepastný rozdiel v chutiach. Na jednej strane ušetríte pečením litre oleja a zbytočných kalórií, no na druhej strane prídete o autentickú chuť, ktorú pravdepodobne od pokrmu očakávate.
4. Potraviny, ktoré sa pripravujú v pare
Jemnú vodnú paru, ktorá vzniká pri naparovaní zeleniny alebo ryže, je jednoducho nemožné dosiahnuť v rúre. Kvalitatívny rozdiel pocítite nielen na chuti výsledného pokrmu, ale aj na jeho konečnom vizuále.