Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kariérou v PORNE Mia Khalifa spoznala jeho odvrátenú tvár: Mafiánske praktiky, aj vyhrážky smrťou od teroristov. Čo je s ňou dnes?

Ku sláve vo filmoch pre dospelých jej stačili tri aktívne mesiace a nakrútenie desiatich filmov. Aj roky po skončení nakrúcania je dodnes ...
  • Galéria6
  • Zdroj: Instagram/ @mia_khalifa473

Ku sláve vo filmoch pre dospelých jej stačili tri aktívne mesiace a nakrútenie desiatich filmov. Aj roky po skončení nakrúcania je dodnes v TOP10 najobľúbenejších pornoherečiek.

Fotogaléria

Vyhrážky smrťou od teroristov

V jednom zo svojich videí Mia na pokyn režiséra nakrúcala sexuálnu scénu v ružovom moslimskom hidžábe. Producenti ju považovali za Arabku, tak to využili s konštatovaním, že to zaberie. Zabralo. Až priveľmi.

Video sa stalo natoľko virálnym a kontroverzným, až sa dostalo pred oči moslimských džihádistov z teroristickej organizácie ISIS, ktorí za jej hlavu kvôli rúhaniu vypísali odmenu. Už nikdy sa tak nemôže vrátiť do rodného Libanonu. Kvôli svojim filmom sa s ňou nebaví ani jej libanonská časť rodiny.   

Priamo na telo

Svoje telo si Mia ozdobila dvomi tetovaniami, prvé je textom začiatku libanonskej hymny, a druhé zobrazuje kríž libanonských ozbrojených síl. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});