LESBICKÁ láska Whitney Houston: Myslela som si, že máme ešte čas, fatálne som sa mýlila, priznáva Robyn, ktorá sa ju snažila zachrániť

Svet ju pozná ako jednu z najúspešnejších a najtalentovanejších speváčok. Počas svojho života získala 415 hudobných cien, vrátane tých ...

Svet ju pozná ako jednu z najúspešnejších a najtalentovanejších speváčok. Počas svojho života získala 415 hudobných cien, vrátane tých najprestížnejších.

Fotogaléria

Ako 17-ročná stretla mladá Whitney v letnom tábore o dva roky staršiu Robyn Crawford. Obe tam pracovali ako pomocníčky, a čoskoro sa stali dobrými priateľkami. Postupe ale zistili, že k sebe cítia aj niečo viac ako len obyčajné priateľstvo. Medzi oboma vznikol vášnivý vzťah, ktorý pokračoval spoločným bývaním.

Rebel Wilson
O lesbickom vzťahu slávnej herečky nikto netušil: Teraz vyšla s pravdou von! Zobraziť článok

Napriek fámam Whitney neskôr verejne poprela skutočnosť, že medzi nimi bol nejaký milostný vzťah, hoci jeden rozhovor vysvetlil  všetko: „Nemala som žiadnych priateľov, ale všetko sa zmenilo v to leto, keď som stretla Robyn,“ spomínala.

Čoraz silnejšiemu vzťahu medzi Whitney a Robyn ale nefandila speváčkina extrémne nábožná matka ani prísny otec, ktorý sa stal aj jej manažérom.

Osemdesiate roky minulého storočia neboli časom, kedy by ľudia tolerovali lesbický vzťah, takže keď sa Whitney rozbehla kariéra, presvedčili ju, že musí mať vzťah s mužom, pretože sa to od nej očakáva.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});