Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako to robí pravá ORÁLNA BOHYŇA? Muži prezradili, kedy sa cítili ako v nebi: Frajerka si ho vzala do úst a...

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Hovorte si čo chcete, ale muži milujú prijímať orálne láskanie. Veľká časť z nich ho rada ženám na oplátku aj poskytuje.

Fotogaléria

„Bývalá mi to raz robila ústami u nich na chate. Bola otočená chrbtom ku dverám, tak si ani nevšimla, ako sa medzi nimi zjavila jej staršia sestra. Len tam stála a ticho sa na nás pozerala. Nadviazali sme očný kontakt, a keď si chytila od vzrušenia prsia, tak som nevydržal a bol okamžite hotový. Radšej som si rýchlo zakryl hlavu vankúšom, lebo by ma bolo počuť až  k jazeru.“ (Róbert, 44)

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

„Asi pol hodinu sa s ním maznala, ale nedovolila mi skončiť. Medzitým sme sa krátko milovali, ale opäť ho chcela do úst. Dokonca mi prstom dráždila zadok. Zažil som také orgazmické tornádo, že sa mi nohy klepali ešte ďalšiu štvrťhodinu. Už chápem, prečo to Francúzi volajú - malá smrť.“  (Miroslav, 51)

„Strašne ma rajcuje, keď si ho postavený naolejuje a dá medzi prsia. Potom chvíľu pracuje pusou, a opäť medzi prsia. Do toho ešte nejaké slovné prasačinky a ja striekam ako splašený hydrant. Keď si ho ešte zoberie v rámci dohry naspäť do úst, tak by som jej zniesol aj modré z neba." (Pepe, 36) 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});