Patrila k NAJSEXI herečkám v Hollywoode: Krehká krása Kim Basinger je preč, plastické operácie dopadli KATASTROFÁLNE!

Hollywoodska herečka Kim Basinger (69), ktorá sa pre agorafóbiu zmenila na samotárku, čelí fámam o absolvovaní nie celkom vydarených ...

Hollywoodska herečka Kim Basinger (69), ktorá sa pre agorafóbiu zmenila na samotárku, čelí fámam o absolvovaní nie celkom vydarených plastických operácií.

Fotogaléria

Kim Basinger dnes:

Viac fotiek uvidíte v galérii.

Bývalá manželka herca Aleca Baldwina už dlhší čas nie je na očiach verejnosti. V roku 2022 exkluzívne v Red Table Talk priznala, že trpí agorafóbiou, formou úzkostnej poruchy, ktorá jej bráni opustiť svoj domov. 

Vo všeobecnosti ide o chorobný strach z pobytu v otvorenom priestore. Postihnutý sa bojí prejsť námestím, ulicou či akýmkoľvek iným verejným priestranstvom.

Zabudnite na pavúky, aj výťahy: Tieto fóbie dokážu (hlavne) ženám mimoriadne skomplikovať život! Zobraziť článok

Aby toho nebolo málo, Kim sa navyše bála aj vonkajšieho sveta, bola vyčerpaná a úzkosť pociťovala aj pri tých najjednoduchších denných aktivitách. Ako sama tvrdí, prakticky sa musela naučiť všetko odznova (vrátane šoférovania), no aktuálne sa cíti lepšie. Dostať svoj stav pod kontrolu ju však stálo obrovskú dávku úsilia, disciplíny a sebazaprenia. Viac v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});