Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Kleopatrine sexuálne chúťky zatienili aj pyramídy: Zviedla mocných milencov, bola majsterkou ORÁLNEHO SEXU a organizovala divoké orgie

Femme fatale starovekého Egypta oplývala bohatstvom, mocou a schopnosťou presviedčať mužov vo svoj prospech. Okrem vládnutia a diplomacie ...

Femme fatale starovekého Egypta oplývala bohatstvom, mocou a schopnosťou presviedčať mužov vo svoj prospech. Okrem vládnutia a diplomacie stál za povšimnutie aj jej sexuálny život.

Fotogaléria

Majsterka v orálnom sexe

V tejto erotickej zručnosti sa poctivo cvičila, a údajne bola rekordérkou na egyptskom dvore v počte mužov, ktorých ústami obšťastnila za jednu noc. Traduje sa počet - rovná stovka!

Pomocou orálneho sexu mala zviesť aj všemocného Júliusa Caesara. Kráľovná potrebovala v tom čase silného spojenca v boji o egyptský trón proti bratovi Ptolemaiovi XIII., a tak si známeho rímskeho sukničkára získala svojou šikovnosťou na posteľnom plátne. Z ich vzťahu sa neskôr narodil syn Caesarion.

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

Včely ako erotická pomôcka

Či to bolo skutočne tak sa už asi nedozvieme, ale na každej legende je aspoň zrnko pravdy. Kleopatra si mala vyrobiť vibračnú pomôcku na masturbáciu, pričom do vydlabanej tekvice či papyrusovej krabice mala zatvoriť včely, ktoré trasením rozhnevala a vibrácie nahnevaných včelích tiel mala využiť pre svoje potešenie. Egypťania celkovo v staroveku nemali výhrady voči sexu so zvieratami, muži si mali užívať s dobytkom a ženy so psami.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});