Prečo musí byť dobré vždy nezdravé? A naozaj musí? Čokoládový krém vyrobený z cíceru a datlí s kvalitným kakaovým práškom vás dostane - chuťou aj výživovými hodnotami!
Fotogaléria
Vyrobte si najzdravší čokoládový krém na svete, a to za menej ako 15 minút.
Aj vy hľadáte zdravú náhradu za lahodné čokoládové a orieškové krémy zo supermarketu? Chutia neodolateľne, ale sú všetko, len nie zdravé a udržateľné.
Palmový tuk, cukor a umelé arómy už naozaj nie sú aktuálne. 15-minútový cícerovo-datľový čokoládový krém všetko zmení!
Suroviny na 1 pohár:
- 1 malý konzervovaný cícer (240 g odkvapkanej váhy)
- 6 datlí Medjool (obzvlášť kvalitná odroda)
- 60 g kakaového prášku
- trochu čerstvej vanilky
- 200 ml horúcej vody