Žijú naplno a vychutnávajú si život: Ako je možné, že Talianky majú také krásne a ŠTÍHLE TELÁ? Toto je ich tajomstvo!

Taliani pravidelne konzumujú potraviny známe pre svoju schopnosť spaľovať tuky. Chcete vedieť, ktoré to sú?

Taliani pravidelne konzumujú potraviny známe pre svoju schopnosť spaľovať tuky. Chcete vedieť, ktoré to sú?

Fotogaléria

Takisto sa vyhýbajú spracovaným, baleným potravinám a takmer do všetkého pridávajú olivový olej bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Ten, okrem toho, že fantasticky chutí, podporuje metabolizmus a zdravie cievneho systému.

Varte bez oleja a buďte ľahšia o stovky kalórií: Tu je návod, ako na to! Zobraziť článok

Taliani sú aj veľkými spotrebiteľmi zeleniny bohatej na vlákninu a taktiež cestovín. V ich poobednom menu nesmie chýbať pravá talianska káva bez mlieka a cukru.

3 ľahučké talianske špeciality, ktoré musíte ochutnať:

Lečo Caponata: obľúbená pochúťka obyvateľov Sicílie, niečo ako zeleninový guláš vyrobený z baklažánu, papriky, cvikle, paradajok, zeleru a olív. Kedysi sa podávalo ako hlavné jedlo. V súčasnosti sa konzumuje častejšie ako predjedlo alebo ako príloha k rybe. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});