Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Intenzívnejší orgazmus vďaka jednej veci: Nikdy by ste nepovedali, aké je to jednoduché!

Ženy nedosahujú vrchol pri každom sexe, veľa závisí od partnera, od komunikácie vo vzťahu a samotného nastavenia ženy. Pre častejšie ...
  • Zdroj: Getty/gpointstudio

Ženy nedosahujú vrchol pri každom sexe, veľa závisí od partnera, od komunikácie vo vzťahu a samotného nastavenia ženy. Pre častejšie „ó“ však môžete urobiť aj jednu veľmi jednoduchú vec. 

Na lepšom sexe sa dá vždy pracovať, v konečnom dôsledku existuje množstvo spôsobov, ktoré vám sľubujú intenzívne orgazmy.

Erotické hračky, dýchanie, rôzne masáže, stláčanie jednotlivých bodov a… mohli by sme v tom pokračovať. Existuje však jeden jednoduchý a ľahký spôsob, ako dosiahnuť vrchol. Stačí len trochu pozornosti a pevnej vôle!

Hydratujte! 

Podľa jedného výskumu uverejneného aj na webovej stránke  healthland.time.com, je pre dosiahnutie lepšieho orgazmu nevyhnutná správna hydratácia. Voda je totiž najdôležitejšia zložka ľudského tela, v dospelom veku obsahuje telo až 60 % vody.

Objavte neprebádané erotogénne zóny svojho partnera.
Dotyky ženy na týchto miestach prebudia v mužovi zviera! Zobraziť článok

Jej množstvo závisí od pohlavia, veku, hmotnosti, ale aj od výdaja a príjmu tekutín a od aktivít človeka v aktuálnom prostredí.  

Práve to znamená, že správna hydratácia dopomôže k dosiahnutiu vrcholu. Človek je vnímavejší, čulejší, cíti sa lepšie. Odborníci tvrdia, že dodržiavanie pitného režimu (2 - 3 litre vody denne) zaručuje lepší sex. 

Tak pite vodu a užívajte si hrátky v posteli so šťastným, intenzívnym koncom. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});