Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Tomu sa hovorí ÚPRIMNOSŤ! Pýtali sme sa mužov a žien, či pri sexe myslia na svojich EX: Čakáte jasné NIE? Budete prekvapení

V každom mileneckom vzťahu sa nájde niečo, čo sa vám v posteli viac či menej páči. Občas vás samé prekvapí zatúlaná myšlienka - aké to ...

V každom mileneckom vzťahu sa nájde niečo, čo sa vám v posteli viac či menej páči. Občas vás samé prekvapí zatúlaná myšlienka - aké to bolo s bývalým partnerom /-kou.

Fotogaléria

„Ani nehovorte, sem tam si spomeniem. Hlavne pri orálnom sexe, ktorý je teraz vraj fuj. Pritom moja láska z vysokej školy si išla nohy dolámať za každou bielou kvapkou. To dievča mi občas chýba, ale vyhliadol si ju bohatý pán právnik, tak bolo rýchlo po študentskej láske.“ (Peťo, 52)   

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

„Hm, mala som zatiaľ len jedného, a na toho chcem radšej zabudnúť. V posteli by bol aj Pinocchio menšie poleno. Ten chlapec pochádzal asi z nejakého nekoitálneho vesmíru.“ (Sisa, 26)

„Spomeniem, čo by nie. Bolo na čo. So ženou nám to klape, ale občas vybehne horúca spomienka. Myslí, že je to normálne a netreba sa za to hanbiť.“ (Marek, 41)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});