Nový beauty trend valcuje internet: Čo je DETOX PODPAZUŠIA a prečo ho potrebujete?

Je detox podpazušia naozaj užitočný alebo môžete tento kozmetický trend, na ktorý si treba trochu zvyknúť, preskočiť? A čo sa vlastne ...

Je detox podpazušia naozaj užitočný alebo môžete tento kozmetický trend, na ktorý si treba trochu zvyknúť, preskočiť? A čo sa vlastne každom podpazuší skrýva?

Fotogaléria

Prečo potrebujete detox podpazušia?

Pokožka pod pazuchami je neuveriteľne citlivá. Môžu za to potné žľazy (či už sa holíte alebo nie) aj produkty na zníženie potenia a elimináciu baktérií. Čas a úsilie, ktoré venujete starostlivosti o svoju tvár, by ste mali venovať aj svojmu podpazušiu. Koniec koncov, koža je najväčším orgánom tela!

Vek nevidno len na tvári a dekolte, prezradia vás ruky: TRI metódy, ako im nedovoliť zostarnúť, posledný bod stojí za to! Zobraziť článok

Detoxikačné masky na podpazušie si môžete sama vyrobiť

A stačia vám ingrediencie priamo z vašej kuchynskej skrinky alebo chladničky! Ďalšou skvelou vecou je, že prísady môžete meniť v závislosti od typu pleti. Napríklad, ak máte citlivú pokožku, môžete použiť jablčný ocot, ktorý má silné antimikrobiálne vlastnosti. Naopak, v prípade suchej pokožky použite íl na obnovenie vlhkosti.

Vo všeobecnosti, Dharamshi odporúča uprednostniť jemné prípravky pred rôznymi chemickými kyselinami, ktoré môžu pôsobiť drsne a spôsobiť podráždenie, vyrážky a pigmentáciu - najmä po spotení. Najlepšie detoxikačné zložky sú íl, drevené uhlie, jablčný ocot a sóda bikarbóna. Tak čo, skúsite?

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});