Nový beauty trend valcuje internet: Čo je DETOX PODPAZUŠIA a prečo ho potrebujete?

Je detox podpazušia naozaj užitočný alebo môžete tento kozmetický trend, na ktorý si treba trochu zvyknúť, preskočiť? A čo sa vlastne ...

Je detox podpazušia naozaj užitočný alebo môžete tento kozmetický trend, na ktorý si treba trochu zvyknúť, preskočiť? A čo sa vlastne každom podpazuší skrýva?

Fotogaléria

Existuje jedna (často) zanedbávaná oblasť vášho tela, o ktorú by ste sa mali starať. Podpazušie. S viac ako piatimi miliónmi kliknutí na TikTok je #armpitdetox (v preklade: detoxikácia podpazušia) najnovším beauty trendom, ktorý dobyl sociálne siete.

Detox podpazušia. Čo to je?

Predstavte si akúsi detoxikačnú masku, ale pre vaše podpazušie. Podľa dermatologičky Salome Dharamshi ide o hĺbkovo čistiacu kúru s cieľom s cieľom zbaviť kožu baktérií a chemických usadenín vytvorených deodorantmi. Ošetruje aj rany po žiletke, odstraňuje odumreté kožné bunky a iné drobné závady. 

Nepríjemné AKNÉ NA ZADKU môžete poraziť: Chce to čas a osvedčené triky, toto funguje! Zobraziť článok

Pre koho je detox podpazušia vhodný?

Pre každého. Ale najmä pre tých, ktorí chcú prejsť z antiperspirantu na prírodný dezodorant. Telo potrebuje čas, aby si zvyklo na prechod od tradičných produktov na báze hliníka alebo alkoholu. Uvoľnia sa nečistoty a upchaté póry, zníži sa podráždenie a pokožka sa hydratuje, aby bola jemná a pružná. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});