Nečakaný viral zo Super Bowlu: Rihanna mala drsnú konkurenciu, toto sa zapíše do histórie! Tejto kočke patrí obdiv, rešpekt aj úcta

Ak máte na svoje povolanie talent a potrebný „drajv“, tak sa to skôr či neskôr prejaví. Ten svoj naplno ukázala aj mladá Američanka Justina ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @_jtay_/

Ak máte na svoje povolanie talent a potrebný „drajv“, tak sa to skôr či neskôr prejaví. Ten svoj naplno ukázala aj mladá Američanka Justina Miles.

Fotogaléria

Pred samotným zápasom precítene tlmočila aj černošskú národnú hymnu "Zdvihni každý hlas a spievaj" v podaní Sheryl Lel Ralph. 

Justina Miles (20) pôvodom z pensylvánskej Philadelphie je sama nedoslýchavá. Už predtým sa stala populárnou na TikToku za interpretáciu rôznych populárnych skladieb do posunkovej reči. Aktuálne študuje na univerzite ošetrovateľstvo.

TIPY, ako si dlhšie udržať ČISTÉ UŠI: Radšej hneď zabudnite na vatové tyčinky, dôvod vás vydesí! Zobraziť článok

Počas hier na prelome rokov 2021-2022 súťažila v americkom tíme Deaflympics, (športová súťaž pre nepočujúcich a nedoslýchavých športovcov), kde vyhrala striebro ako súčasť ženského dráhového štafetového tímu v behu na 4 x 100 metrov.

Pozrite si galériu. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});