Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Chcete si lepšie vychutnať polohu „na psíka“? Urobte TO takto!

Po klasickom misionárovi je sex odzadu v prvej top trojke najčastejších milostných polôh, ktoré s obľubou praktizujú nielen slovenské ...

Po klasickom misionárovi je sex odzadu v prvej top trojke najčastejších milostných polôh, ktoré s obľubou praktizujú nielen slovenské páriky.

Fotogaléria

Sú dve možnosti, buď ju ako žena milujete alebo nenávidíte. Takto obšťastňované si pri spomínanej polohe pochvaľujú hlavne hlbší prienik, voľné ruky partnera, ktoré vie zapojiť do hladkania zadku, pŕs alebo nedočkavého klitorisu. Proti týmto silným kladným argumentom ale stoja ženy, pre ktoré je to doslova ponižujúca poloha.

Chlapi v tom majú jasno takmer jednohlasne – „sex na psíka“ sa im páči. Vidia tesne pred sebou krásny ženský zadok, môžu lepšie kontrolovať rytmus vnikania do partnerky a ovládať (resp. oddialiť) svoju blížiacu sa ejakuláciu.

Skúšali ste už s partnerom polohu PRACLÍK?
Je TOTO najvzrušujúcejšia sexuálna poloha? Ak ste ešte neskúšali PRACLÍK, máte čo dobiehať, umožňuje neskutočné orgazmy! Zobraziť článok

Je navyše vhodná ako pre vaginálny aj análny styk (lubrikant nutný). Pri bežnom pokojnom milovaní so striedaním viacerých polôh je ideálna aj na nenáročnú hop-šup rýchlovku, kde v podstate stačí rozopnúť zips a vyhrnúť sukničku.

Všetko sa dá ale zdokonaľovať, a pri sexe je každý zlepšovák vítaný s otvorenou náručou. Preto vám prinášame pár tipov, ako si to svoje odzadu užiť ešte lepšie. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});