Horoskop na tento týždeň: Kozorožec si zaflirtuje, Leva vytočia. Len jedno znamenie spozná sympatickú osobu a zamiluje sa

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. ...
  • Zdroj: Getty/Nastasic

V citovej oblasti sa netreba nikam ponáhľať, menšími krokmi človek ďalej zájde. Bude to týždeň plný príjemných, ale aj nečakaných prekvapení. Prečítajte si náš horoskop.

Baran

Vzťahy

Prizrite sa na tie vzťahy, ktoré vám prinášajú niečo pozitívneho, vážte si svojich blízkych, dajte najavo, že vám na nich záleží, a všetko pôjde lepšie. Urobte si na milovaných čas, vytvorte pre nich niečo milé, čo vaše spolunažívanie ešte viac utuží a podporí.

Peniaze - práca

Všetko, čomu sa v týchto dňoch budete venovať, robte s pocitom istoty, ale tiež s láskou a radosťou. Možno sa rozhodnete pre väčšie upratovanie, možno pre nejaké majstrovanie. I pekný ples bude na úžitok, aspoň na chvíľu odhodíte všetky starosti a prídete na celkom nové myšlienky.

Zdravie

Spočiatku sa budete cítiť priemerne, nuž si urobte aj očistný deň, ak nebude nič iné na pláne. Dopoludnia pite citrónovú vodu, na obed si dajte zeleninový šalát, poobede pokračujte so šťavami, okolo šiestej si dajte pečené zemiaky. Nezabudnite na tanec, pohyb, či kúpeľ s morskou soľou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});