Kate vyvetrala ABSOLÚTNY módny HIT zimnej sezóny: Žiadna luxusná róba, ale jednoduché úpletové šaty, v ktorých vyzerá brutálne šik!

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to ...

Ako sa už veľakrát ukázalo, zelená a modrá farba jej veľmi pristanú. Vlastne, nenašli sme odtieň, ktorý by sa jej nehodil. Šťastná to žena.

Fotogaléria

Kate má nabitý program aj osamote. Pri návšteve detskej škôlky v Lutone sa obliekla do veselších farieb. Mala na sebe dvojdielny oranžový úplet od Gabriely Hearst s koženým opaskom Polo Ralph Lauren.

Charlotte Casiraghi, Maria-Olympia, Charlene, Letícia
Módnou ikonou nie je iba princezná Kate: Toto sú najštýlovejšie členky európskych kráľovských rodín Zobraziť článok

Pred chladom ju vonku chránil dlhý kabát vo farbe ťavej srsti od Massima Duttiho.Všetko doplnila semišovými čižmami od Gianvita Rossiho.

Sú MEGATRENDOVÉ a mimoriadne praktické: Viete nosiť coolové CHUNKY BOOTS? Takto nastylovaná zažiarite ako hviezda! Zobraziť článok

Kate neostala iba pri "nudných" povinnostiach, ale rada si našla čas aj na hru s malými škôlkarmi. Viac fotiek z tejto návštevy nájdete v našej galérii TU.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});