Aj Kate si pred svadbou s Williamom vyskúšala obyčajnú prácu: V ktorej bola HROZNÁ, a ako ju ohodnotila kolegyňa?

Kate Middleton pred vydajom do britskej kráľovskej rodiny pracovala na viacerých miestach. Jej ex-kolegyňa prezradila, akého človeka ...

Kate Middleton pred vydajom do britskej kráľovskej rodiny pracovala na viacerých miestach. Jej ex-kolegyňa prezradila, akého človeka v nej spoznala.

Fotogaléria

Nakoniec počas vzťahu s Williamom musela Kate pre neustálu pozornosť dotieravých médií prestať pracovať. Všade narážala na fotografov, a z práce občas musela odísť zadným východom.

Kate Middleton
Ponížená Kate Middleton: Princ William sa správal ako grobian, takto sa s ňou rozišiel! Zobraziť článok

S Williamom sa mladá Kate zoznámila na Univerzite v St Andrews, kde si ju princ prvýkrát všimol pri predvádzaní oblečenia na módnej prehliadke. Ich priateľstvo postupne prerástlo do vzťahu.

Napriek tomu v polovicu apríla 2007 oznámili britské média ich rozchod. O tri mesiace neskôr sa špekulovalo o obnovení ich vzťahu. To sa potvrdilo počas zásnub v októbri 2010, kedy obaja navštívili Keňu.

Princ William so svojou manželkou Kate.
Ako vyzerá randenie s princom? Ohováranie a zásah do súkromia! Týmto všetkým si musela prejsť Kate Zobraziť článok

Veľkolepá svadba mladých zaľúbencov sa pred očami celého sveta uskutočnila 29.4. 2011 vo Westminsterskom opátstve v Londýne.

Kráľovská svadba
Zverejnili recept na tortu zo svadby Kate a Williama: Kráľovská a pritom tak jednoduchá! Zobraziť článok

Odvtedy sa zaradila medzi médiami ostro sledované ženy. Všetci oceňujú jej ľudský prístup a v neposlednom rade aj inšpiratívne oblečenie. Princezná z Walesu je okrem trojnásobnej mamičky aj patrónkou vyše dvadsiatich charitatívnych a vojenských organizácii. Viac fotiek v galérii TU.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});