Začala sa vám pripekať panvica? S týmto malým, ale úžasným TRIKOM bude opäť nepriľnavá!

Jednou z kuchynských pomôcok, ktoré si opatrujeme ako oko v hlave je... obyčajná panvica. Od praženice, cez palacinky či cestoviny až ...

Jednou z kuchynských pomôcok, ktoré si opatrujeme ako oko v hlave je... obyčajná panvica. Od praženice, cez palacinky či cestoviny až po mäso je často naozaj nenahraditeľnou.

Fotogaléria

Panvicu stačí dôkladne umyť trochou saponátu a mäkkou špongiou a osušiť. Potom ju položiť na varnú dosku / plynový sporák a zohrievať na vysokej teplote, kým povrch nebude poriadne horúci.

VAU, takto ľahko a rýchlo vyčistíte rýchlovarnú kanvicu: Dámy, ide to aj bez páchnuceho octu! Zobraziť článok

Ďalej nasypete obyčajnú kuchynskú soľ tak, aby rovnomerne pokryla celý povrch panvice a potom ju „opekáme“, kým sa soľ nezmení na hnedú farbu. Po niekoľkých minútach soľ vysypte, panvicu utrite vlhkou kuchynskou utierkou a môžete začať ďalej piecť a variť!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});