Zafarbenie zubov sa dá odstrániť aj bez chemikálií: Využite tieto prírodné metódy a z vášho zvodného úsmevu budú všetci paf!

Káva, čaj, červené víno, cigaretový dym, ale aj niektoré koreniny a ovocie zanechávajú na zuboch žlté zvyšky, ktoré oberajú úsmev o jeho ...

Káva, čaj, červené víno, cigaretový dym, ale aj niektoré koreniny a ovocie zanechávajú na zuboch žlté zvyšky, ktoré oberajú úsmev o jeho žiarivosť.

Fotogaléria

Od týchto bieliacich trikov sa držte čo najďalej!

Jablčný ocot pre lesklé zuby? Radšej nie! Na tento účel by sa mal na zubnú kefku nakvapkať jablčný ocot a potom sa zuby vyčistia ako obvykle. Kyseliny však napádajú zubnú sklovinu, a preto odborníci túto metódu neodporúčajú.

Odborníci upozorňujú, kedy NEJESŤ banány: Takto sa vďaka nim dopracujete k štíhlosti, dobrej nálade a kvalitnému spánku! Zobraziť článok

Bielenie sódou bikarbónou? Nie bez vedľajších účinkov! Každý, kto niekedy naplnil kanvicu sódou bikarbónou zmiešanou s trochou vody, pozná ten efekt. Podobný účinok má aj čistenie zubov, ale pozor! Odborníci varujú pred abrazívnym účinkom. Inými slovami, môžete si zničiť zubnú sklovinu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});