Tomu sa hovorí luxus: Milovníci prepychu a umenia si prídu na svoje, slávny Orient Express je späť!

Vražda v Orient Expresse. Kto by nepoznal túto legendárnu klasiku medzi kriminálnymi románmi?

Vražda v Orient Expresse. Kto by nepoznal túto legendárnu klasiku medzi kriminálnymi románmi?

Fotogaléria

Vo vlaku boli použité iba materiály najkvalitnejšieho druhu. Ťažké koberce, drahé kožené kreslá a stoly z lešteného dreva vyžarovali číru majestátnosť. Kvalitné lampy poskytovali len teplé, príjemné svetlo, šampanské sa podávalo v krištáľových pohároch a klavirista tešil cestujúcich vkusnou hudbou

Tihany, Maďarsko
Za krásou nemusíte cestovať ďaleko: 3 magické miesta u susedov, o ktorých vie len málokto Zobraziť článok

Čo vás čaká v luxusnom vlaku dnes?

Orient Express (alebo Venice Simplon-Orient-Express) je súčasťou kolekcie Belmond poskytujúcej luxusný hotel, výletné plavby a železničnú dopravu. Je považovaný za zázrak, ktorý umožňuje cestovať vlakom späť v čase.

17 pôvodných zrenovovaných vozňov jazdí na rôznych trasách v Európe.

Pompéznosť materiálov sa vo vlaku zachovala a reminiscencie na veľkolepú minulosť vám nedajú spať. Každé súkromné ​​kupé na palube vlaku Venice Simplon-Orient-Express je nesmierne luxusné. Dostanete na 24 hodín osobného stewarda, v barovom vozni vám personál naservíruje welcome drink a kaviár a v elegantnom jedálenskom vozni nebudú chýbať ani kulinárske špeciality.

Tie sa servírujú na oslnivo biele obrusy na tmavých drevených stoloch. Stoličky sú potiahnuté zamatom a steny velúrovými tapetami s kvetinovým motívom.

Váš steward vám prinesie popoludňajší čaj priamo do kupé a kým budete večerať, premení váš priestor na noblesnú spálňu.

Ako využiť čas po:

To, že Paríž ako mesto lásky stojí za návštevu, vie celý svet. História, nádhera a republikánsky sentiment tu žijú bok po boku. Počas cesty špeciálnym vlakom Benátky Simplon-Orient-Express navštívte múzeum umenia Louvre, kde môžete obdivovať jedinečnú Monu Lisu.

Princená Diana na dovolenke v Saint Tropez so svojím synom Princom Harrym
Dovolenkujte ako princezná: Toto sú najobľúbenejšie letné destinácie kráľovských rodín Zobraziť článok

Viedeň ako bývalé hlavné mesto veľkého impéria je tiež jedným z centier európskej hudobnej histórie. V romantických Benátkach najlepšie urobíte, ak sa vydáte gondolou po kanáloch.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});