Kde si užiť tohtoročnú dovolenku: Destinácie, kde sa budete cítiť ÚŽASNE, aj ušetríte stovky eur!

Ak si myslíte, že je ešte dostatok času na vyberanie letnej dovolenky, tak ani nie. Teraz sa dajú v cestovkách vychytať ešte solídne ...
  • Zdroj: Getty/NDinfinity

Ak si myslíte, že je ešte dostatok času na vyberanie letnej dovolenky, tak ani nie. Teraz sa dajú v cestovkách vychytať ešte solídne zľavy, určite si vyberiete.

Grécko

Ako prvé vám asi napadnú biele domy v modrými strechami a idylické na pláže na Santorini, Kréte, Zakyntose či Korfu. Ale pri ich cenovke ste si to radšej rozmysleli? Ale, počuli ste o ostrove Paros?  Leží len pár hodín plavby trajektom od Santorini a dovolenkuje tu veľa gréckych rodín.

Aj tu nájdete cenovo dostupnú dovolenku s tradičnou gréckou architektúrou, piesočnatými plážami, jasným Egejským morom a tavernami s lahodnou stredomorskou gastronómiou.

Dostať sa sem viete napr. letecky z Viedne na ostrov Mykonos (cca 5 hodín) a potom trajektom na Paros, alebo z Viedne do Atén (cca 2 hodiny)  + let / loď z Atén na Paros) či počas leta priamym letom z Prahy. Na ostrove je menšie letisko, kam v lete lietajú chartre z Atén či Heraklionu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});