Kde si užiť tohtoročnú dovolenku: Destinácie, kde sa budete cítiť ÚŽASNE, aj ušetríte stovky eur!

Ak si myslíte, že je ešte dostatok času na vyberanie letnej dovolenky, tak ani nie. Teraz sa dajú v cestovkách vychytať ešte solídne ...
  • Zdroj: Getty/NDinfinity

Ak si myslíte, že je ešte dostatok času na vyberanie letnej dovolenky, tak ani nie. Teraz sa dajú v cestovkách vychytať ešte solídne zľavy, určite si vyberiete.

Portugalsko

Už síce postupne stratilo označenie jednej z cenovo najdostupnejších európskych destinácií, ale nie všade. Obíďte obľúbené miesta ako Lisabon, Porto či Algarve a navštívte skrytý portugalský klenot – Lagos v západnom Algarve.

Nájdete tu krásne pláže (Duna, Dona Ana, Camilo…), pulzujúci nočný život, množstvo prístavných barov a reštaurácií, kde si viete dať niečo na zahryznutie alebo len pri drinku relaxovať.

Kelingking Beach
Najkrajšie pláže sveta: Na týchto miestach si spravíte tie najúžasnejšie fotky! Zobraziť článok

Ak sa chcete dozvedieť niečo z histórie, môžete navštíviť pevnosť Ponta da Bandeira, miestne kostoly alebo jedno z múzeí. Lagos sa vyznačuje skalnatými útesmi, skrytými zátokami a bielym pieskom, ktoré sú ideálne na kúpanie a vodné športy. Určite sa vyberte plaviť okolo skalnatého mysu Punta de la Piedad. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});