Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Láka vás striptíz? O zážitky s ním ste sa podelili vy, aj striptér: Slušné dámy v kostýmoch boli tie NAJVÄČŠIE ZVIERATÁ, tvrdí

Do chladného počasia sa hodí horúca téma. Čo by ste povedali na mužský a ženský striptíz? Je to v podstate neškodný druh erotickej zábavy. ...

Do chladného počasia sa hodí horúca téma. Čo by ste povedali na mužský a ženský striptíz? Je to v podstate neškodný druh erotickej zábavy. Veď nakoniec ide len o pozeranie.

Fotogaléria

„Ak nepočítam spolužiaka na výške, tak nie. Je kanoista, tak mal telo ako malý boh, ale predtým to prehnal s alkoholom, a tak asi ukázal viac ako chcel. Malý boh bol aj dolu. Ale za tú srandu to ale stálo!“ (Mon, 25)

Horúca predohra pred orgazmickým nebom: Ruky, ústa, jazyk, ale aj porno nažhaví! Zobraziť článok

„No, istý čas som sám vystupoval. Firme sa nedarilo a neplatili načas, ale účty nepočkali. Tak som skúsil strip v klube a na večierkoch. Bolo to slušne platené, ale necítil som sa dobre, tak som s tým práskol. Najväčším mojim prekvapením z tých čias bolo, že navonok slušné dámičky v kostýmoch boli tie najväčšie zvieratá. Čo tie dokázali na striptéra zakričať, to bolo šialené. Neváhali si zaplatiť ani súkromný tanec, a dvakrát som mal rovno ponuku ako na gigola. Odmietol som.“ (Silvo, 34)

A za odmenu, že ste sa dočítali až sem, prikladáme malý videodarček pre dámy:

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});