V rodine superboháčov dominovala nekompromisná výchova: Dcéra Steva Jobsa si svoje milióny musí zarobiť sama!

Je mladá, krásna, vzdelaná a k úspechu nepotrebuje ani slávne priezvisko. Navyše sa naučila pokore a samostatnosti, čo sú dobré predpoklady ...

Je mladá, krásna, vzdelaná a k úspechu nepotrebuje ani slávne priezvisko. Navyše sa naučila pokore a samostatnosti, čo sú dobré predpoklady na úspech.

Fotogaléria

Hnedooká 175 cm blondínka sa po doštudovaní Stanfordskej univerzity (2021) v odbore veda a technika presťahovala do New Yorku. V marci 2022 podpísala zmluvu s prestížnou modelingovou agentúrou DNA Model Management.

Alain Delon, Anthony Delon
Najstaršia vnučka Alaina Delona slávne gény nezaprie, hoci sa k nej otec Anthony nepriznával: AHA, veď Alyson je prekrásna! Zobraziť článok

Už predtým debutovala na prehliadkovom móle s francúzskou značkou Coperni, objavila sa v dovolenkovej kampani Glossier s herečkou Sydney Sweeney, či v editoriáli Vogue, a na obálke japonského Vogue z októbra 2022.

Eve Jobs (*1998) je najmladšou dcérou technologického vizionára a zakladateľa spoločnosti Apple Steva Jobsa (†56). Evinou mamou je americká podnikateľka a manažérka Laurene Powell (59). 

Ireland Baldwin, Lily-Rose Depp, Paris Jackson
Úžasný pohľad! Ako vyzerajú a čím sa živia deti slávnych celebrít? Zobraziť článok

O Jobsovi bolo známe, že nechcel svojimi zarobenými peniazmi rozmaznávať deti, viedol ich k tomu, aby sa k svojmu úspechu a bohatstvu dopracovali samé. Na delenie jeho takmer 10,5 miliardového majetku tak môžu celkovo štyria potomkovia zabudnúť.

Tí, ktorí si myslia, že krásna Eve je jednou z najbohatších dedičiek sveta, sa veľmi mýlia. Či sa po modelingu pustí do podnikania alebo filantropie po rodičoch, to ukáže až čas.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});