Sú spánkové rituály tajomstvom úspechu? Aha, bez čoho nezaspí Mariah Carey a ako dlho oddychujú najvplyvnejšie ženy sveta

Všetci radi spíme. Nielen kvôli nutnému dobitiu „telesných batérii“, ale niektorí aj pre tie najfantastickejšie sny, ktoré v realite ...

Všetci radi spíme. Nielen kvôli nutnému dobitiu „telesných batérii“, ale niektorí aj pre tie najfantastickejšie sny, ktoré v realite nemáme šancu prežiť.

Fotogaléria

Mariah Carey (speváčka, 52 r.)

Popová diva raz pre V Magazine uviedla, že potrebuje 15 hodín spánku každú noc, aby bol jej hlas pripravený na správny výkon. Tiež potrebuje 20 zvlhčovačov vzduchu okolo postele, aby si vytvorila akúsi parnú miestnosť.

Máte problémy s nespavosťou? Čaje aj tabletky bokom, poznáme fantastickú metódu, ktorú musíte vyskúšať! Zobraziť článok

Mariah je síce výnimočný prípad, ale odborníci odporúčajú, aby dospelí spali najviac deväť hodín každú noc. Príliš veľa odpočinku môže ovplyvniť vaše zdravie a vystaviť nás riziku obezity a srdcových ochorení.

Sheryl Sandberg (prevádzková riaditeľka, 53 r.)

V roku 2015 pre web Quora prezradila rozdiel v spánkovom režime medzi ňou a šéfom Facebooku Markom Zuckerbergom: "Predpokladal, že som chorá, pretože som išla spať o 21:30 hod. Vysvetlila som mu, že s dvoma malými deťmi je 21:30 často môj bežný čas spánku". Sandbergová sa každý deň budí o 5.30 ráno, aby pripravila svoje deti do školy. 

Rebríček najbohatších žien sveta v roku 2022: Nie všetky nadobudli bohatstvo čestne a tvrdou prácou. AHA, na čom zarobili Zobraziť článok

Indra Nooyl (generálna riaditeľka, 67 r.)

Bývalá šéfka spoločnosti PepsiCo je už roky považovaná za jednu z najvplyvnejších žien sveta. Predtým bola zodpovedná za stratégiu, financie, inovácie a optimalizácie procesov v rôznych úspešných spoločnostiach. Sama dodržiava jednofázový plán spánku a spí štyri hodiny denne. To jej umožňuje byť v bdelom stave produktívnejšou. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: balancethegrind.co, thriveglobal.com, thewoolroom.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});