Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie VÁH?

Planéty naznačujú nespočetné množstvo zmien. Čo všetko môžu Váhy očakávať v novom roku vám už prezradí nasledujúci horoskop.

Planéty naznačujú nespočetné množstvo zmien. Čo všetko môžu Váhy očakávať v novom roku vám už prezradí nasledujúci horoskop.

Fotogaléria

Bude to rok nových výziev vo viacerých oblastiach. Hlavne jar bude podľa planét obzvlášť turbulentná. Na začiatku budete pravdepodobne zmätení a budete si menej dôverovať, ale postupne nadobudnete väčšiu istotu.

Podľahne im každý.
Ženy narodené v týchto znameniach priťahujú mužov ako magnet! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Do polovice mája musíte mať s partnerom väčšiu trpezlivosť. Dovtedy bude vo vašej láske panovať veľké napätie. Treba sa vedieť ovládať, čo sa občas podarí s väčším či menším úspechom. Bohužiaľ si citové nepohodlie môže vybrať svoju daň – buď sa vám stane nepríjemnosť alebo ochoriete. Partner vás bude potrebovať viac ako kedykoľvek predtým.

Od polovice mája ťažké obdobie pre oboch pominie. Medzitým vás môže požiadať o ruku (ak to ešte neurobil), alebo váš vzťah poskočí o level vyššie.

Láska u nezadaných

Začnete pekne zhurta, lebo od prvých týždňov sa nájde niekoľko záujemcov, ktorí sa s vami chcú stretnúť. Ich veľký počet vám príde miestami až mätúci. Planéty naznačujú, že si budete simultánne užívať pozornosť všetkých súčasne.

Do polovice mája ale bude jasné, s kým by ste mali nadviazať vážnejší vzťah. Na rozvoj citov a náklonnosti, vzájomného rešpektu a tolerancie treba dostatok času, aby sa nič zbytočne neuponáhľalo. Pre vás je podstatné, aby to bolo čisté a vzájomné, inak sa nedokážete zamilovať. Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie LEVA? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});