Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie KOZOROŽCA?

Kto má z ľudí narodených v tomto znamení pocit, že sa v novom roku okolo neho nič neudeje, tak sa mýli. Prinesie hlboké a vážne uvedomenia ...

Kto má z ľudí narodených v tomto znamení pocit, že sa v novom roku okolo neho nič neudeje, tak sa mýli. Prinesie hlboké a vážne uvedomenia sa, od ktorého bude závisieť budúcnosť.

Fotogaléria

Planéty ukazujú zmeny. Ale snažte sa, aby sa nenarušili fungujúce oblasti života.

Láska u zadaných

Hlavným slovom roka bude úprimnosť – k sebe, aj k partnerovi. Mali by ste sa rozhodnúť, čo vlastne chcete. Partner bude pochopiteľne podráždený, kým nebude vedieť, na čom presne je.

Neistotu či uvažovanie o zmene presne ukazuje planéta Pluto, ktorá opúšťa znamenie Kozorožca koncom marca a potom sa doň vracia začiatkom júna. Budete sa pohrávať aj myšlienkou na ukončenie vzťahu. Naozaj bude fér, ak sa vyjadríte, čo cítite a čo od vzťahu a partnera vyžadujete.

Pravda o SEXEPÍLE mnohých šokuje: Nejde o atraktívny vzhľad, skutočné tajomstvo príťažlivosti je o inom! Zobraziť článok

Láska u nezadaných

Možno sa v novom roku pustíte do niečoho, čo ste predtým v sebe brzdili alebo dokonca odsudzovali. Do konca marca budete vo svojej bežnej línii disciplinovaných a nenápadných pri spoznávaní ľudí. Potom až to prvej tretiny júna však upustíte od rezervovaného štýlu.

Zmeníte imidž aj okolnosti randenia. Niet divu, že vaše okolie bude trochu zmätené a dostanete protichodnú spätnú väzbu. Od polovici júna sa kvôli hodnoteniu blízkych vrátite k svojmu zvyčajnému režimu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Ide im o jedno: Tieto znamenia zverokruhu uprednostňujú atraktívny zovňajšok pred dobrým srdcom! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});