Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie STRELCA?

Ohnivé znamenie, ktoré je znázorňované ako kentaur strieľajúci z luku, ponúka budúci rok úžasné príležitosti všetkým, ktorí sa v ňom ...

Ohnivé znamenie, ktoré je znázorňované ako kentaur strieľajúci z luku, ponúka budúci rok úžasné príležitosti všetkým, ktorí sa v ňom narodili. Ale poďme po poriadku.

Fotogaléria

Strelcov čaká v roku 2023 naštartovanie priaznivých procesov vo viacerých smeroch. Dôležité je nezastať na jednom mieste, ale stále sa hýbať vpred, možno to občas pôjde pomalšie, ale stále vpred. Iba tak dosiahnete svoj cieľ.

Koniec roka prináša obrovskú nádej pre OSAMELÝCH: Tieto 3 znamenia stihnú nájsť lásku ešte do Silvestra! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Úvod roka bude v láske priaznivý. Napriek neľahkým okolnostiam obaja vstupujete do nového roka s radosťou. Nadšenie potrvá dva mesiace, potom partnera premôže strach. Bude to chcieť veľa trpezlivosti, aby ste ho upokojili a nedali mu zámienku na hádky a neprevychovávali ho.

Leto bude podľa planét opäť skvelým spoločným obdobím. Jeseň vám môže priniesť riziko ochorenia. Nastane tak recipročný čas, aby vám partner vrátil vašu obetavosť a trpezlivosť z jari.

Láska u nezadaných

Prvé tri mesiace v roku máte optimistické vyhliadky, a podľa toho sa s nadšením vrháte do hľadania vhodného partnera. Od marca budete stretávať väčšie toxických ľudí v ktorých prevláda pesimizmus. Je ľahké nechať sa dôverčivo odradiť, len tomu nepodľahnite tiež.

Leto môžete pokojne stráviť voľnejším obdobím bez zúrivého aktívneho hľadania. To vás nabije novým elánom do jesene, kedy sa do zoznamovania s radosťou opäť vrhnete.

Ak máte v zásobe dostatok vytrvalosti, do konca roka môžete podľa planét nájsť vhodného partnera. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Breadcrumbing je taktika flirtovania, ktorej cieľom je jediné: sebapotvrdenie!
NAJÚBOHEJŠÍ zoznamovací podvod zo všetkých: Ak ste pri vašom internetovom objave spozorovali TOTO, majte sa na pozore! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});