Babenky, otvorte oči! 5 SIGNÁLOV, že sa s vami partner pravdepodobne už čoskoro rozíde

Existuje veľa náznakov, že sa vzťah blíži ku koncu. Rozpoznajte ich včas a dajte si poslednú šancu!

Existuje veľa náznakov, že sa vzťah blíži ku koncu. Rozpoznajte ich včas a dajte si poslednú šancu!

Fotogaléria

V sexuálnom vzťahu sú ťažkosti, o ktorých sa nehovorí

Ak popri práci, rodine a koníčkoch už nie je čas na sex a ani jeden z vás sa o tom nechce rozprávať, môže to byť náznak hlbšieho problému.

Rozhodli ste sa bývať SPOLOČNE? Ľahké to nebude! Týchto 5 tipov vám uľahčí sťahovanie, POZOR na posledný bod Zobraziť článok

Záleží partnerovi na vašej perspektíve, zdieľa vaše pocity a chce riešiť vaše obavy? Každý vzťah má svoje náročné fázy aj v sexuálnej oblasti, no rozhodujúce je, či sa o nich viete rozprávať. Zaujíma partnera váš pohľad na vec, zdieľa vaše pocity a chcel by riešiť vaše obavy? Dúfame, že áno.

Už spolu takmer nekomunikujete

Komunikácia je alfou a omegou vzťahu, preto jej nedostatok môže byť signálom skorého konca. Keď sa jeden z partnerov prestane baviť o veciach, ktoré ho trápia, je to jasný znak toho, že už vo vzťahu nie je aktívny. Bez zdravej, konštruktívnej komunikácie, sa aj tie najmenšie maličkosti zmenia na veľké hádky. Pokračovanie na ďalšej strane.

Kaia Gerber, Cindy Crawford, Austin Butler
Vzťahy trvajúce pár mesiacov: Dopláca dcéra modelky Cindy Crawford na svoju krásu, a vyjde jej to s Austinom Butlerom? Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});