NAJÚBOHEJŠÍ zoznamovací podvod zo všetkých: Ak ste pri vašom internetovom objave spozorovali TOTO, majte sa na pozore!

Pozor, na koho sa namotávate! Zdajú sa vám ghosting a benching vo vzťahoch antisociálne a neepatické? Potom sa pripravte na breadcrumbing!

Pozor, na koho sa namotávate! Zdajú sa vám ghosting a benching vo vzťahoch antisociálne a neepatické? Potom sa pripravte na breadcrumbing!

Fotogaléria

Dookola sa bavíte len o povrchných záležitostiach a on/ona sa vám sotva otvára. Väčšinou vaša komunikácia prebieha len online. V prípade, že sa budete chcieť stretnúť, odosielateľ správ bude mať plné ústa výhovoriek, prečo sa to nedá. Zároveň však bude mimoriadne šarmantný a milý a aj s malými gestami vám vyčarí úsmev na tvári.

Kto robí breadcrumbing? A predovšetkým: PREČO?

V zásade platí, že hádzať odrobinky svojej obeti prostredníctvom správ môže ktokoľvek. Stačí mať samozrejme prístup na internet, digitálne znalosti a vhodné zariadenie. Zatiaľ však neexistujú žiadne oficiálne štúdie o tom, kto je častejšie vnímaný ako ego masér (muži alebo ženy?).

3 spôsoby, ako pritiahnuť záujem muža: Na toto myslite počas flirtovania, ak ho naozaj CHCETE, bude váš! Zobraziť článok

Pár znakov však majú spoločných. Sú nespokojní, trpia komplexom menejcennosti a nedostatkom sebaúcty. To sú dôvody, prečo si potrebujú masírovať spľasknuté ego. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});