Ľudia si myslia, že mám 8 rokov, no som dospelá: Choroba ma obmedzuje v živote, je to frustrujúce, hovorí televízna hviezdička

Neuveriteľný životný príbeh prežíva mladá Američanka Shauna Rae, ktorá má pocit, že žije v tele niekoho iného.
  • Zdroj: Instagram / @thereal_shaunarae99

Neuveriteľný životný príbeh prežíva mladá Američanka Shauna Rae, ktorá má pocit, že žije v tele niekoho iného.

Frustráciu prežíva aj ohľadom vhodného partnera. Pomocou dohadzovača absolvovala dokonca rande naslepo s dobrovoľným hasičom Thomasom, ktorý je rovnako ako ona hypofyzárnym trpaslíkom. Aj keď ich stretnutie neskončilo vytúženou láskou, považovala to za skvelý zážitok.  

Oprah Winfrey a Stedman Graham, Goldie Hawn a Kurt Russell, Helen Mirren a Taylor Hackford, Meryl Streep a Don Gummer
Pravá láska naozaj existuje aj v Hollywoode: Skalné páriky šoubiznisu, ktoré to desaťročia ťahajú v dobrom aj zlom Zobraziť článok

Shauna sa nevzdáva a ďalej s optimizmom hľadá svoje miesto vo „svete dospelých“. Možno je v tom pomôže nový kamarát Dan, ktorý sa podľa people.com pozdáva aj jej rodičom.

"Myslím si, že Dan by sa k Shaune naozaj hodil, pretože je veľmi šikovný a dobrodružný," hovorí otčim Mark. "Shauna je inteligentná, ale nie veľmi dobrodružná. Myslím si, že ju dokáže vytiahnuť z jej komfortnej zóny, no napriek tomu sa bude cítiť bezpečne."

Viete, aké sú tri NAJMÚDREJŠIE ZNAMENIA zverokruhu? Možno patríte k nim aj vy Zobraziť článok

Shauna nepotrebuje ľútosť ostatných ľudí, všetko čo chce je, aby ju ostatní brali ako normálneho bežného človeka. Svoje najväčšie mentálne trápenie si prežila v puberte, keď sa dozvedela, že už viac nevyrastie. Dnes si aj vďaka najbližšiemu okoliu chce užívať každý jeden deň bez obmedzení.

Mary Ann Bevan
Vzácna hormonálna porucha ju zmenila na nepoznanie: Na živobytie si zarábala ako Najškaredšia žena Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});