Toxický vzťah s Marlonom ju dohnal do náručia Elvisa: Rita Moreno odhaľuje sexuálne kvality dvoch najväčších hviezd všetkých čias

Hviezda West Side Story, Rita Moreno, odhaľuje pravdu o randení s Elvisom, ako aj drobné pikantnosti zo spálne. Kráľ rock ´n´rollu bol ...

Hviezda West Side Story, Rita Moreno, odhaľuje pravdu o randení s Elvisom, ako aj drobné pikantnosti zo spálne. Kráľ rock ´n´rollu bol v posteli údajne totálne nemehlo!

Fotogaléria

Kvôli Marlonovi Brandovi takmer spáchala samovraždu. Zbabraný potrat a neustála nevera počas ich turbulentného osemročného vzťahu ju dohnali k predávkovaniu tabletkami na spanie. Dnes má Moreno 81 rokov a odhaľuje pravdu o zlatom veku Hollywoodu.

Anthony Quinn
V rovnakom čase plodil deti s viacerými ženami: Oscarový Anthony Quinn mal na konte 100 filmov a 12 potomkov! Zobraziť článok

Bola to údajne lacná a mizogýnna éra. Medzi jej milencov nepatril len Brando a Presley, ale aj Anthony Quinn či Dennis Hopper.

Moreno mala 22 rokov, keď ju vtedy 30-ročný Brando uvidel na titulke magazínu Life. Neskôr sa stretli v maskérni počas natáčania Desiree, filmu z roku 1954, v ktorom hral Marlon Napoleona. Obaja okamžite pocítili vzájomnú príťažlivosť.

Herec ju začal prenasledovať a aj napriek jeho zvláštnym črtám mu napokon podľahla. Údajne mal vo zvyku odrazu – z ničoho nič – zastaviť a premýšľať. Niekedy mlčal aj pol hodiny. Pri jednej príležitosti mala dokonca čas urobiť si manikúru a pedikúru, pričom si držala slúchadlo na pleci a čakala, kým znova prehovorí. Pokračovanie na ďalšej strane.

Taťána Kuchařová
Zlepšili sa mi vlasy, pleť aj nechty, tvrdí Taťána Kuchařová: Čo za zázrak to pije? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});