Tento vianočný darček chcete mať! Ženský Čas vám daruje kompletnú premenu tváre za tisícky EUR: Stačí urobiť jednoduchú vec, čítajte

Vyhrajte vytúženú premenu tváre podľa vlastného výberu. V hre sú zákroky plastickej chirurgie v privátnom medicínskom centre Chirkoz ...
  • Zdroj: Ženský Čas

Vyhrajte vytúženú premenu tváre podľa vlastného výberu. V hre sú zákroky plastickej chirurgie v privátnom medicínskom centre Chirkoz Medical Clinic v celkovej hodnote 10-tisíc €!

Zdravá, žiarivá, spevnená, ZMENENÁ… jednoducho, krajšia aj mlado vyzerajúca! Zbavte sa nedokonalostí, ktoré vás oberajú o sebavedomie, zabudnite na odstávajúce uši, tenké pery, krivý nos či mimické vrásky, ochabnuté kontúry aj jazvy či akné. TERAZ máte jedinečnú šancu vyhrať ten boj!

Kompletná premena tváre ako darček pod stromček

Odborníci na klinike plastickej chirurgie Chirkoz Medical sa zaoberajú širokou škálou invazívnych i neinvazívnych riešení, výsledkom čoho sú stovky spokojných klientov. Ženský Čas vám dáva možnosť stať sa jedným z nich!

Zapojením sa do súťaže súhlasíte s jej pravidlami >>>

Napíšte nám do 18. 12. 2022, čo by ste na svojej tvári chceli vylepšiť, zmeniť alebo čoho by ste sa radi úplne zbavili. Svoje príbehy spolu s fotkou tváre pošlite na mailovú adresu zenskycas@novycas.sk.

V závere nezabudnite uviesť svoje kontaktné údaje (meno, priezvisko, bydlisko, e-mail, telefónne číslo a vek) a súhlas so spracúvaním osobných údajov.

O čo hráte:

HLAVNÁ CENA: Kompletná premena tváre podľa výberu výhercu a odporúčania plastického chirurga v hodnote 6 000 € (rinoplastika, otoplastika, blepharoplastika, neinvazívne omladenie).

2. cena: Jeden zákrok plastickej chirurgie tváre podľa výberu výhercu a odporúčania plastického chirurga v hodnote 3 000 €.

3. cena: Neinvazívne omladenie tváre podľa výberu výhercu a odporúčania plastického chirurga v hodnote 1 000 €.

SÚŤAŽ UKONČENÁ!

Milí čitatelia, je nám to veľmi ľúto, nakoľko si však tretia strana Chirkoz Medical nesplnila svoje povinnosti vyplývajúce zo zmluvy, nie je možné súťaž uzavrieť a vyhlásiť výhercov. Ďakujeme za pochopenie. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk