Finalistky Miss Universe s dokonalou pleťou: Ako to len robia? Toto sú ich tipy!

Všetky dievčatá majú bezchybnú pleť, vlasy aj telo a čo si budeme klamať, máme im čo závidieť. Zisťovali sme, aké je ich tajomstvo!

Všetky dievčatá majú bezchybnú pleť, vlasy aj telo a čo si budeme klamať, máme im čo závidieť. Zisťovali sme, aké je ich tajomstvo!

Fotogaléria

Dôkladné odličovanie a čistenie je dôležitým základom každodennej starostlivosti o pleť. Bez nich by pokožka nedokázala prijať potrebné živiny a celkom určite by ju čoskoro potrápili upchaté póry a nepríjemné vyrážky. To však nie je prípad dvanástky atraktívnych Sloveniek, ktoré už čoskoro zabojujú o korunku Miss Universe! 

Miss Universe 2022
Zistite, čo sa teraz nosí: Finalistky Miss Universe predstavili HOT trendy v líčení Zobraziť článok

Správna beauty rutina by mala byť ovplyvnená predovšetkým typom pleti - a ten treba spoznať. Dievčatá sa preto zverili do šikovných rúk profesionálov kliniky Chirkoz, vďaka ktorým presne vedia, čo je v otázke pestovania krásy najefektívnejšie. Ich základne tipy by ste mali do svojej rutiny obsiahnuť v akomkoľvek, vami preferovanom spôsobe.

Pomôžte svojej favoritke získať prestížny titul a vyhrajte týždňový pobyt pre 2 osoby na luxusnej lodi COSTA CRUISES. Hlasovací formulár nájdete TU >>>

Víťazku Miss Universe 2022 spoznáme počas finálového večera 11. septembra v priamom prenose na Youtube Miss Universe Slovakia. 

Finalistky Miss Slovensko absolvovali skrášľujúce kúry na klinike krásy Chirkoz. 

Č. 1 Karin Dibdiaková (25) Bratislava

Moja starostlivosť o pleť je veľmi dôkladná a je to vidieť. Pleť hydratujem najmä zvnútra, pijem dostatočné množstvo tekutín, čím dosahujem zdravú a sviežu pokožku. Okrem toho podstupujem profesionálne hĺbkové čistenie pleti, hydratačné ošetrenia a z produktov preferujem prírodnú kozmetiku šetrnú k pleti aj k prírode. 

Č. 2 Ráchel Karnižová (21) Košice

Moja starostlivosť o telo a pleť sa počas príprav na finále Miss Universe nijako špeciálne nezmenila. Takmer každý deň cvičím, prevažne zadok, ramená, chrbát a veľa chodím pešo. Čo sa týka pleti, je to taká klasika - ráno a večer používam hydratačný krém, sérum, príležitostne masku a okrem toho si rada zájdem na kozmetiku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});